Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
låt mig leva i ovisshet,vet ju hur ont det gör i mig.. om en date som aldrig blev...


inställt tydligen,tänker aldrig boka om...

älskade inatt
med dig
så nära
så djupt
nära

men det var
inatt

imorse vaknade
jag
och insåg
att det så klart

var en underbar
men,ändock

en dröm..




Fri vers av firefire
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-03 23:42



Bookmark and Share


    vilgot hellros
aj, vilken vändning, snyggt, bra skrivet
2010-11-04

  aol
käner igen en stark skrift som snuddae vid min själ
2010-11-03
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire