Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blinda ögon


Med kanderade äpplen i handen
sandkorn som strömmar i ljusår
och rycker dig ur famnen
tre mils promenad utmed
ensamma vägar till landet
blickandes utöver det stilla havet du försvann i.

Solen skimrar i ränder
vinden susar fram längs med ängen
och fridlyser tankar som kväljer
springer rakt över himlen och ner igen
ser fotografin på dig som kapitulerar för elden
det var blinda ögon som valde den vägen.




Fri vers av Hyonu
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-04 03:00



Bookmark and Share


  blaite
Så jävla bra skriven
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu