Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-


Mellan hav, stjärnor och galaxer

så hade jag tur

klev in i samma land

och drömde under

samma stjärnor

som du.




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 83 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-09-01 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu