Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets vind


Ur azurblå dörrar

varma vindar från förr

sveper in













Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-05 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu