Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar att förstå


Snirklig väg

mellan trådar

förbundna utan

mellanrum


Söker vägar att förstå.

Ett förunderligt sätt att leva på.

När alla ljus har slocknat

och havets klockor sköljts upp på land.


Varandrar vi flöden

likt kosmos kraft.




Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-12 22:15



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så fint!
2024-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu