Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
helt tomt i lgh,lyssnade på en ljudbokigår kväll..fick värsta utskällningen av en kärring för att jag lyssnade efter kl 10 på kvällen ,det är ju "såååå lyhört " och heeeeemskt .alltså JAG är hemsk å farlig tydligen;) suck,jobbigt...bara ETT exempel...


lätt att hata

en vacker dag
sitter jag inte här

då lever jag helt
och fullt

inga halvhjärtade
försök
till vare sig
kärlek eller andra
relationer

rensar ännu
men det blir rätt tomt
på vissa håll

eller ska man säga
lätt och luftigt

utan de dåliga
felsökande
energierna

orkar snart inte
lyssna

överdrifter
och provakationer

skulle kunna jag
också
men jag vill inte

de onda och sura
kan få vara det
ifred

men det känns
i mage och bröst

allt hat

jag måste vara
väldigt lätt att
hata

eftersom det
aldrig tycks
ta slut....




Fri vers av firefire
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-04 12:50



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
"fastnade" i ordet hat
såg ordet ha
ungefär...ha det
men mer ha=äga

kanske är det så
för se jag andas värme runt dig i dig
ditt inre är
värme
hur hata det

var gång jag vandrar in i dina ord
upplever jag porlande bäckar
ja
det gör jag
och hur mörkt vattnet än är
så andas din ljussjäl genom

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-11-04

  Niclas Petersson VIP
Inledningen är riktigt, riktigt bra.
"en vacker dag
sitter jag inte här

då lever jag helt
och fullt

inga halvhjärtade
försök
till vare sig
kärlek eller andra
relationer"

Gillar.
2010-11-04

    Max Poisé
sluta omge dig med svaga människor!

:-)

(fast vissa kan man ju inte välja bort)
2010-11-04
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire