Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken är det största alltid så hur detta än låter så är känslan tusen gånger starkare och vackrare än några ord..


vad jag inte säger men tänker alltsom oftast..

min älskade
kom!
låt oss vara
tillåt oss
utan ord
att visa vad vi
verkligen känner
låt mig...

jag vill smeka
dig ömt
hålla om dig
med ögon
och armar

låta dig känna
mina fingrars
värme
sprida sig
genom hela din kropp
in i hjärtat

och det känns
magisk
när våra hjärtan
smälter samman
till ett

så stort

så mycket kärlek

jag vet inte
men mitt hjärta
tror
att du känner
likadant...

jag väntar bara på
en chans att få
säga eller visa det
för dig

min dyraste skatt...
även om jag ännu ej
funnit dig.....
tror jag...




Fri vers av firefire
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-04 22:33



Bookmark and Share


    vilgot hellros
underbart
2010-11-09

  aol
härligt ömt underbart
2010-11-08
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire