Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu kan jag äntligen börja skriva här igen


nu börjar åter livet ticka

tiden har gått
hungern har dalat
och inget blivit bättre

suckat
morrat
gömt mitt mod
dömt livet
sagt ajö
till mig själv

Men nu
fann något
en plats att gro
och
nu börjar åter livet ticka
och jag kan åter finna lugnet igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 00:07



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
välkommen hem min vän

vi gör alla olika resor
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson