Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarthimlar

 

¤ - footprints seen from down under - *blickar uppåt och ser därframme de svarta himlarna bågna ner med jämna mellanrum* Vem går på mitt tak? ¤

 

"miniloggen"; utdrag ur en diary of 'Di Sma Tingen' - från unnerjordà där nåt sticker ner, om man ser upp till saker - de små sakerna som inte syns så bra.
så klart vi måste ändra fokus efter 45, när man sjunker frivilligt och allt ovanför blir små mål att uppnå. igen. Det Lilla...

 

***

Svarthimlarna
du försökte beskriva dom

 

jag lyssnade inte
hade egna

 

men vi är varann så kom
ta min hand och gå bredvid
intill

 

över oss sänker sig himlarna

 

det är så här det ska vara

 

de svarta himlarnas bugning 
för sagt och lyssnat till före oss

 

med värme i var svepning över
med kraft i var stöttning under

 

och vi var där som ett

och vi var där som oss gång två


som vi är här som oss just nu
som då och då förstående

 

längtande igen
sökande rätta ljuset

 

Svarthimlarna kallar

 

därför talar vi ej denna gång
därför lyssnar vi
därför följer vi stegen vi hört och bugar samtidigt

 

när de nu bugar inför oss

Välkomnar

 

Svarthimlarna lägger sig under
som det ska vara
när det är klart

 

så ta min hand

***

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-11 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri