Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärnfysik

Du säger att du blir rädd
Skärp dig
Du är bara orealistisk
"Vi är mikrominimala atomer i ett stort universum"
Ja. Alla vet det
Vad förväntade du dig?
Hur stor vill du vara?

Kanske vill du matcha ditt ego?




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta