Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa med mej



änglarna kommer flygande
regnet piskar mot rutan
fåglarna skrattar
träden svänger i takt
när vinden spelar

dansa med mej

du doftar så vackert
andas lätt i din närhet
blodet rusar runt
ljudet av toner
skakar om i kroppen

dansa med mej




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 06:53



Bookmark and Share


  queenia
.. o lägger din arm kring axlarna, till rytmen av pulsens underbara musik!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson