Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det borde varit så enkelt...men...


Tycker om...

Jag tycker om dig
Så enkelt
Det kan vara
Att tycka om dig
Så svårt
Det är
Att tycka om någon
Som inte
Är mig nära
Så tomt det blir
När längtan
Till din famn
Blir stark
Men i den mörka natten
Då tänker jag på dig
Och somnar leende
För jag tycker om dig
Så enkelt
Kan det vara…

© TT

2010




Prosa av TT
Läst 1105 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-11-05 08:30



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Mmm gott att somna med ett leende... det är kärlek!
2013-04-05

  Eponine
Ja så enkelt är och borde det vara. Fint skrivet
2013-03-14

  Jan Widströmer VIP
Ömsint...
2012-06-18

  Hanna Mari Wallin
älskar dina rader här...
2012-05-08

    ej medlem längre
Gott att du vågar :) Att skriva om det goda är så mycket svårare!
2012-05-08

    ej medlem längre
Fint och rakt, det tycker jag om.
2012-02-14

    ej medlem längre
Ja kärlekens eufori...

Dess heta eldar
kan dessvärre mynna ut i svek,
gråt och tårar
men även göra saker med oss
som vi inte kan förklara....

Hoppfullt ger man sig ut igen
oavsett.... allt....
2012-01-24

  Hanna Mari Wallin
vackert skrivet...
2012-01-06

  Rise Little One
Man blir alltid så glad för det lilla :)
2011-12-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
F int gjord
I nnerliga ord
N u fattas bara
* önskade Blomman
* på Din jord! Lycka till!
**********************
2011-10-11

  ellenheiman
det enkla är ibland det svåra. fin text!
2011-10-07

    Birgersdotter VIP
fint.....
2011-09-08

  Ninananonia VIP
Underbar kärlekslängtan :)
:) Gillar mycket!
2011-01-16
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT