Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns...


Jag vet att du finns där någonstans
Du är en del av en dimma
En enda liten droppe i en strid fors
Som inte låter sig fångas
Men jag vet att du är där
Du är ett grässtrå
På en äng
Ett gruskorn av alla gruskorn
I grushögen vid bivägens slut
Där är du
Där finns du

Du finns i vimlet
Bland människorna
På torg och i hus
Du lever som oss andra
Går på gator och stigar
Som vem som helst

Jag tänker på dig
Så ofta
Ser dig
I mitt inre
Än
Är inte tiden ute
Än
Lever hoppet...




TT

(c) 2019




Fri vers (Prosapoesi) av TT
Läst 425 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2019-07-05 07:55



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Något vi nog alla förnimmer ibland
Bra fångat
2019-07-05

  Ulf Carlsson VIP
Känner igen formen och känslan från min egen dikt med samma rubrik men kanske med en annan vinkling. Läs och jämför!
2019-07-05

  Maiah VIP
Fina reflektioner av livet en person som ännu existerar i minnen, folkvimmel mm
2019-07-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT