Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom på det nu...


Kom på det nu
Insåg
Jag hade ju inte
Räckt till för dig
Du behöver mer
Och bättre
Kom på det nu
Förstod
Att du inte kunde välja
Mig
För du letade alltid
Efter det bästa
Kom på det nu
Begrep
Att jag kunde gjort allt
Kämpat och försökt
Men ändå varit värd
Lite
Eller inget

Kom på det nu...


TT

(c) 2019




Fri vers av TT
Läst 398 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-06-03 09:27



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Trist...att komma på det för sent
2019-06-04

  Maiah VIP
Insiktsfullt med sorgsen inramning men kanske det rent av har varit en räddning utan att du varit medveten om det förrän nu... öppet, ärligt och äkta
2019-06-03

  WyS VIP
Mam kan hela tiden bli bätre på det man redan kan!
2019-06-03

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det lätt att vara efterklok
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT