Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris från 2015...


Jag fick aldrig komma dig nära...


Jag fick aldrig komma dig nära
Inte så som jag ville just då
Jag fick aldrig se vad du dolde
I ditt hjärtas innersta vrå

Jag fick aldrig veta din gåta
Mest för att jag inte fick svar
På de frågor som jag aldrig ställde
För den rädsla jag inom mig bar

Jag fick aldrig känna där under
Gå innanför bakom din mur
Jag fick aldrig blotta ditt nakna
Jag ville, men visste ej hur

Jag fick aldrig höra dig säga
”Du, jag kommer ikväll till din bädd”
Om jag blott hade frågat och bett dig
Man jag var för feg och för rädd

Jag vet att du brydde dig om mig
Du ville mig gott och mitt väl
Det fanns kärleksglöd i dina ögon
Men allting blev fel likaväl

Jag gläntade bara på dörren
Den öppnades aldrig helt vid
Jag såg dig stå vänta där ute
Det enda som gick, det var tid

Jag fick bara önska och drömma
Min lott var att se, inte få
Jag drömde om stunder i närhet
Att allting var möjligt att nå

Jag fick aldrig komma dig nära
Inte så som jag ännu vill nu
Hos mig lever dock ännu drömmen
En dröm som är vacker som du…



TT

© 2015 / 2019




Bunden vers av TT
Läst 535 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-07-11 07:05



Bookmark and Share


  Mystica
Oj vad vackert skrivet, känner så väl igen detta.
2023-02-15

  Ninananonia VIP
Så vacker...
2022-12-04

  Solstrale VIP
mycket fin! vackra rader likt en melodi jag förnimmer...
2019-10-18

  Maiah VIP
Stor längtan, vacker kärlek
2019-07-12

  bumerang
Här lyckades du suveränt att hålla ”lästakten”
(Är du lika duktig dansare så är du grymt populär).
Och innehållet är såå lätt att identifiera sig med.
En trevlig text att njuta av.
Enligt mig.
2019-07-11

  Elisabeth H VIP
Oj! Jag blir alldeles andlös när jag läser. Du förmedlar känslan så väl.
2019-07-11

  Maria Sundelin VIP
Så vemodigt och skirt
2019-07-11

  Rise Little One
Längtansfulla ord som glöder igenom hela texten...

2019-07-11

    Efter10
Oj.. jag hör melodin igenom tillochmed.

2019-07-11
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT