Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...some things just must be said...or written...


Dimma och sol och saknad...


Om jag tittar in i dimman
Ser jag dina konturer
Därinne i gråa diset
Om jag tittar ner i vattnet
Ser jag ditt ansikte där
Bland porlande vatten och vågor

Om jag andas in
Är det din lukt jag känner
Om jag vänder mitt ansikte mot solen
Är det som om minnet av ljuset
Från dig
Värmer mer
Än solens strålar
Och kylan från saknaden
Av en vän
Kyler mer
Än när solen försvinner i moln
Och kvällen blir bitande kall

I nattens mörker
Tänker jag på dig
Som du vet
Som du kanske inte
Vill veta

Men du är där
När sömnen kommer
Du är där i drömmens tid
Du är där
När helst jag vaknar
Önskar du låg här bredvid...




TT

(c) 2019




Fri vers av TT
Läst 383 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-05-15 07:59



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fin känsla i dina dikter, känns som du skriver i ett flöde ur tankar
2020-01-02

  Maiah VIP
Så oändligt vacker målad med naturskildringar
2019-05-16

  WyS VIP
Vackra ord och bilder av saknad och längtan. Både kropp och själ föjer hjärtats rop.... efter den som aldrig kan bytas ut.


2019-05-15

  Maria Sundelin VIP
Så full av längtanssaknad
2019-05-15
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT