Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där du vill vara...


Mina ögon längtar
Efter att få se dig
Mina öron längtar
Efter att få höra din röst
Mina fingrar drömmer
Om att få röra
Få leta
Få känna
Få söka
Och finna
Mina händer vill smeka din rygg
När mina armar håller om dig mjukt
Och du vilar
I min famn

I min dröm
Möter dina händer mina
Ser du på mig
Med längtan i dina vackra gröna ögon
Är du hos mig
I min famn
För det är det
Är där
Du vill vara...



TT

(c) 2019




Fri vers av TT
Läst 395 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-05-31 11:14



Bookmark and Share


  WyS VIP
Jaa, så vackert beskriven längtan!
2019-07-01

  Maiah VIP
Vacker kärlek, varje ord andas saknad och längtan
2019-06-01

  Maria Sundelin VIP
Dröm vidare
2019-05-31

  Rise Little One
Oj vilken vacker dröm!!!!
2019-05-31
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT