Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett minne nu...?


Är du bara
Ett minne nu?
Ett rött skärp
Med fransar
En skalad morot
En vacker röst i telefon

Är du bara
Ett minne nu?
Något man tror man minns
Men inte vet säkert
Något fint
Som ett leende
Eller en promenad tillsammans
En doft av regn
På solvarm asfalt
Alltid samma kläder
Två dagar i rad

Fanns du ens
På riktigt?
Har jag kanske
Bara drömt dig?
En fin dröm
I så fall...



TT

(c) 2019




Fri vers av TT
Läst 398 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-06-10 14:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vibrato fin känsla..
2019-10-07

  Maiah VIP
Kanske är det det ökande livsavståndet som ger en osäkerhetstankar och plötsligt kan man tvivla på hela grejen.. mycket bra skrivet
2019-06-11

  Maria Sundelin VIP
Vissa minnen är svåra att sätta fingret på vad de är
2019-06-10
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT