Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbjävel!

Det var en gång
för längesen
En skön yngling,
kvinnornas gunstling
Numera kallas han
gubbjävel!




Fri vers av ghost
Läst 351 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-05 13:09



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Kära du, vad skall man säga? Män blir bara charmigare desto åren tar!
Kram till dig!
ML
2010-11-06

  Mats Henricson
Så blir det för alla om de lever tillräckligt länge.....
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost