Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Ibland tror jag att
jag måste bli känslokall
för att orka bära
min känsla av sorg




Fri vers av ghost
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-16 18:35



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Förstår Dig.
2012-02-20

    lory
oh ,den är så smärtsamt,fina du....önskar jag kunde hjälpa dig....
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost