Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falska bilder

Utsugning, fattigdom,

svält, kris och krig

river väldiga revor

i världens mänskliga väv

På TV diskuterar

man mode och stil,

mästerkockar visar hur

man bäst tillagar

fantastiska rätter

och överallt, tamejfan,

tipsar coacher om

positivt tänkande så att

vi må bli lyckligare och mer

framgångsrika i karriären




Fri vers av ghost
Läst 384 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-25 06:16



Bookmark and Share


  Filosofen2
Kalle som kämpade för en bättre värld och ett bättre land sågs aldrig på tv...
2012-06-08

    lory
håller med...o dom som gör gott...kramar
2012-02-16

  Kalle.O
Ja, och det är bara dem som syns i media. De som verkligen försöker förändra till det bättre ser man aldrig...
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost