Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gjort allt ........nästan



jag har sovit på de bästa hotellen
ätit den dyraste maten
vandrat i provance
badat i röda havet
sjungit på metropolitan
kört en F1 bil
hoppat fallskärm
kastar mej ut i svarta pister
plockat vindruvor på mosels sluttningar
druckit de dyraste viner
dansat med de fagraste kvinnor




men aldrig kysst dej




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-05 13:23



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Nä och det blir svårt att kyssas på det här avståndet, hihi;-)))
2010-11-05

  lodjuret/seglare VIP
det får du inte heller, jag kysser inte folk vars namn slutar på 'son' eller 'sson'... tihihi
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson