Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt ljusen brinna


de nakna träden står där
i vinden och ler
fryser lite grann
i sin nakenhet

vi trampar jorden
så de döda hör oss
ljus tänds
överallt

flyr från mörkret
som håller sig fast

tiotusen ljus brinner
för dej och mej
skydar oss mot
odskan




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-05 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson