Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

här vill jag leva


jag vill bo vid havet
där bruset från vågorna
väcker mej var morgon
måsarna sjunger i kör

luften sugs in i mej
solen glittar i havet
speglar sig i fönstren

doften av espresso
nybakade bullar
får mina sinnen
att slå volter

öppna landskap
fälten
ängarna
gässen

när en flicka talar skånska

bron till köpenhamn
tar mej ut
i världen

en värld som jag lämnar
en kort stund

härliga SKÅNE






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-05 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson