Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jasminedoft

Den blommande

jasminedoften

påminner mig om

tider som varit.




Fri vers av Idun 1
Läst 359 gånger
Publicerad 2004-07-10 07:11



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
är bara en av våra fem sinnen men din dikt var unik
2004-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1