Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning tll monarken

Häromdagen
såg jag en pajas på TV
Åtminstone var jag
övertygad om det
Tills någon sa:
Det är ju kungen!




Fri vers av ghost
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-05 16:01



Bookmark and Share


    AA VIP
Intressant liknelse. AA
2010-11-06

    AA VIP
Intressant liknelse. AA
2010-11-06

  Mats Henricson
Visst var (och är) han patetisk, det är synd om rojalisterna , säger som Jesus: "Fader, förlåt dem ty de veta icke vad de göra !"
2010-11-05

  Nina Ahlzén
hahahaha-Larz. "en som ligger.." jo, det verkar han ha gjort.
2010-11-05

  Kalle.O
Är det möjligtvis en gnutta ironi i denna:) ?
2010-11-05

  Larz Gustafsson VIP
Det är lätt att sparka på den som ligger.
Själv är du naturligtvis fläckfri.
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost