Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en otydlig linje


gränsen mellan fantasi
och verklighet är inte synlig
horisonten och vattnet
flyter ihop
som en blå linje

verklighet
fantasi

blir så otydligt
i månens sken
linjen flyttar sig
oavbrutet
med tiden

verklighet
fantasi

eller bara en dröm




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson