Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är relativt


En eländes dag

Grå tråkig dag
en eländes dag
i mitt liv

Men ändå så annorlunda
mot för vad det brukade vara.
Det fanns en tid då helvetet
var nära i varje stund

Så nu så ler jag nästan
då jag tänker på
hur bra jag har det
i mitt liv.

En eländes dag
men med hopp om



LIV




Fri vers av yta
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 17:35



Bookmark and Share


  Maiah VIP
I allt det tråkiga finns alltid hopp.... Bra diktat
2010-11-05

  Yrre VIP
Kram goa, Visuellt hos mig är till dig vännen, Du är så vis och det ser vi ju här, kram!!
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta