Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett djäkla dåligt rim



rödvin är konstnärens drink
lyder hans minsta vink

när det röda rinner ner
blir orden fler och fler

när han är kåt
och inte våt

skriver och målar han som fan
även om det är mitt på dan

orden blir då vassare
säger hans uppassare

kanske måste man vara profet
för att bli en bra poet.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-05 19:20



Bookmark and Share


  queenia
jag är både poet o profet.. utan rödvin.. ;)
2010-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson