Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det så här det är


konstnärens sitter och våndas

tavlan blir inte bra

orden kommer inte ut

vinet håller på ta slut

oron sprider sig

ångest
ångest


fan vara konstnär




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson