Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minnen


Tre dagar

Det var en vinterdag
det var en sensommardag
det var en höstdag

tre dagar i mitt liv

tre dagar som byttes ut
mot
natt

tre nätter då
stjärnornas ljus
gav mig hopp
och
lyste upp
min
väg




Fri vers av Maiah VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-05 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP