Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm C: tisdag  15.50 - 16.21

Stockholm C: torsdag 19.32 - 20.10

Någon som vill byta ett ord eller två?




Uppehåll i tågresan

Jag såg på min resplan

Gör anhalt i Eken

Är ganska så resvan

Nu leks tankeleken:

 

Jag fick ej en timma

Av väntan, men nästan

(Om tåget får dimma

Då vänstra med nästan?)

 

Att någon vill fika

av vänner på nätet

Och så på mig kika

Är änna förmätet?

 

Vi är för det mesta

blott text i en dator

(Så skönt för de flesta.

Vad rimmar nu? flator?)

 

En timma halverad

Säg, räcker den Dej

Att lätt observerad

Få:  Kul, hörru! Hej!!!

 

 

 

 




Bunden vers av erkki
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-06 11:23



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha, jag skrattar åt nödrimmet till "dator". Synd att du inte passerade idag, då hade vi kunnat språkats ett tag. ;)
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki