Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tittar ut



bakom fönstret är jag trygg
marionetterna går förbi
där ute i verkligheten

långsamt
i ultrarapid
ljudlöst

landet gränslöst
fantasi eller
verklighet

vem kan man lita på
solkatten mot fönstret
leker på mej

varför vill ingen leka med mej







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson