Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stormens öga


På farornas vatten
vattensupar
gång på gång

Lekte med elden
sjöng lågans vers
badade i askan
försvann in i dimmans ekande gång

I stormens öga
fann jag
botten
innan jag fann
mig själv




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-06 20:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man kanske måste nå botten först.
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson