Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till mig själv

Att finna ljus
att finna hopp
är ingen enkelriktad väg

Att drömma sig bort
att gömma allt
ingen får se

Att le när man bara vill skrika
och gömma tårarna
för att slippa förklara

Vägen till mig själv
var vägen
genom het öken
genom skogens snår
genom havets botten
genom tidlös tröst

Men att veta
att den finns
i horisonten
gör att
jag kan börja se
ett slut
på knivarna i själen
och blott sekunder
ger mig åter
en mening igen.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-06 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson