Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Rambergsstaden

Nu skjuter nattens mörker
sakta in mot land,
nu strävar himlens alla stjärnor
varsamt hand i hand,

och över Rambergshöjdens grönska
och Masthuggskajens glöd
långt där på andra sidan vattnet
faller solen het och röd

Inte jag
och inte
nu;



vi för alltid
jag,
och du.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 714 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-11-06 21:53



Bookmark and Share


  aol
Har bott där
2016-04-08

  SvartKatt
Du är fortfarande i en klass för sig!
2011-03-10

  alx
väldigt fint
2010-12-12

  Jessica Ebbesson
Det finns ett vemod i din text som tilltalar. Vacker!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson