Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


en dröm om sommaren

bara den sista drivan snö
- vilandes mot solvarm asfalt -
gråter över sommaren




Fri vers (Fri form) av Henrik Nilsson
Läst 703 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-31 20:39



Bookmark and Share


  Josi
Tre klockrena rader!
2014-08-08

  Lollitta VIP
solvarm asfalt -
gråter över sommaren

_________+++++
2014-02-04

    matriarkat
otroligt snygg.
2013-04-02

    anonyman
åh!
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson