Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


En sång till ditt ofödda barn

För precis
så som

vinden

smeker
en
brinnande
lönn

om hösten:

älskar jag dig


Sobrino


Mi fuertza




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 877 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-26 20:18



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Så ljuvligt vackert!
2010-09-04

    Music mind VIP
Så ljuvligt vackert!
2010-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson