Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


[Till Monica]

Björkarnas viskande,
som havet när stormen stillnat
som fjäderlätta fjärilsvingar
smeker solvarma skärgårdsklippor.

Plötsligt kan vi,
kan du
andas återfödelse,
det lilla väntade som ännu väntar på att omslutas.

Det är du som längtar
och Monica,
det är du som längtas.

Ingen saga utan kamp mot drakarna.
Vi vänder blad och ögonen tåras, glittrande,
det är solen som glittrar.

Regnbågsskimrande glädje.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 697 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-07-31 17:51



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket vacker text.
2012-08-06

  Katarina_
Väldigt vacker dikt
2012-08-01

  Aisha VIP
mycket vacker....

tycker om!
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson