Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


åskslag

Just som åskslag
genom natten;
det är kvällen ljus
som färgat
våra kinder.

Regnvåt asfalt
och det rasslar
lugnt
av löv

Tystnad.

Så ett ord
som fastnar

vid mitt hjärta.




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 595 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-10 19:35



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
väldigt vackert framfört, med fina metaforer.
2015-08-22

    ej medlem längre
Åska och regn som laddar ur och renar. I min tolkning kanske ett bråk som lugnar ner sig. Sedan blir allt öppet och mottagligt igen för att se allt klarare. Därav ett ord som får en fri väg att sträcka sig ända in. Mycket vackert! Tack! :)
2011-10-17

  Sanningsägaren VIP
bara titeln
tycker jag är poesi
tack
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson