Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


kreationism

Gryningsvattnet speglar dess andlighet
lika kraftfullt som färgen
- den svarta -
på bomberna
granaterna
som korsfararna
på nytt
ska fälla över
världen




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 602 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-20 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson