Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kall årstid


vattnet rinner ner genom strupen
svalkar mitt inre
vinden biter i hunden
fåglarna har tystnat

frosten på rutan
är kall
rutor immar av värmen
löven tar semester

höst på väg mot vinter




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 09:43



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, själv har jag ett blad som är vitt
väntar att bli skriven på
likt ett blad om hösten
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson