Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svävar av kyssen


solen lyser
huden fryser

kallt och vit
livet är ingen hit

kommer snart snö
väntar på tö

kallt ute och inne
lägger in en pinne

elden sprakar
kroppen skakar

av kyssen jag fick
innan du gick




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 11:59



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Lite nödrims varning här

Sedan räddar du det hela på något sätt
genom slutraden
2010-11-07

  lodjuret/seglare VIP
texter med humor i gillas skarpt
trenne novemberblommor förtjänte den
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson