Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har ångesten ett ansikte


tittar ut när du tittar in
står och tittar in i mej själv
och ser hur du står där ute
och försöker titta in
för att kunna se hur jag
ser ut där inne

mörkt
ångest

vinet slut
orden slut

vilsen i livet
vilken väg skall jag gå
när jag inte ens ser vägen

tar en vinare till
och bedövar




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 12:03



Bookmark and Share


  queenia
vinet är ju slut!

herrn borde ägna sig åt mer livgivande aktiviteter .- både ångestdämpande och befriande :)
2010-11-08

  Mr Lindemann VIP
Sprit istället för spiritus sanktus
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson