Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlämnar


Jag undersöker
mitt ljus och mitt mörker
och överlämnar svaren

åt universum.






Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 17:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag hörde av en vis man, han sade så här Universum är en del av kosmos"

vad är då kosmos, blir frågan?
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP