Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden ändras

Flyter längs havets brus
lyssnar på lugnet

Finner ro
på ensliga vägar

känner tröst
i stjärnornas ljus

Tiden ändras
och luften blir
frisk igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 21:56



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Flyta med

finna ro


känna tröst

mot sitt bröst

frisk röst i bröst
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson