Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitarna faller åter på plats

Finner stjärnornas ljus
hör åter fåglarnas sång

Med ett leende
fyller värmen min kropp

Bitarna faller åter på plats
och framtiden har åter fått ett syfte




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-07 22:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det låter förhoppningsfullt
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson