Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns nog hopp om mig med

slitet bortkastat lämnat åt ödet
styckat söndermalet

ur funtion
strandad
och färdig för hajmat

men bit för bit
läker hålen i min själ
finns nog hopp om mig med
kanske jag kan bli människa igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 22:22



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja ,det finns nog hopp här
ge inte upp!
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Upphörde du någonsin att vara det? Och i så fall hur?
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson