Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

börjar förstå

läxan var hård
svår att förstå

bladen skar bitar
slet mig sönder och samman

fann ingen förklaring
såg inget syfte

tid och åter tid
passerade
själen fylldes av sot

Men trots att vägen
fortfarande är fylld av gyttja
börjar jag förstå
och få grepp
om livet igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-07 22:33



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, sade jag inte för tre texter sedan att det fanns hopp?
2010-11-07

  peter markurth
söt, finstämd
2010-11-07

  wildrose
fin text.
2010-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Underbart! Gläder mig med dig.
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson