Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök inte

Vill inte se dig såhär

förtvinad ner med
dina vingar i marken
pressa oss mot
din rygg

Ett oj
efter ett klagande
från min ryggmärg

Du förstod aldrig
hur det kunde skada mig så
Hur du kunde göra så ont i
mina armar

Måla oss med himlen som hjälp
och stjärnorna stiger för vår räkning
Betala vår dans i
rosor från vår eviga trädgård


Jag har inte råd att springa det är
förunnat dig och dina vänner
Det som inte tillhör
Oss

Kan inte
Får inte
Vill inte

(Nu ljög jag för dig älskling
Förlåt)

Vill inte skada vill inte ljuga
Pressa dina vingar mot min ryggmärg

Det är bättre att du skadar mig än att
du skadar dig

Är det såhär det känns att älska?




Fri vers av Fagnes
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-07 23:02



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att skada sig själv för rädslan att den andre skall må dåligt
ifala denne tänker på liknande sätt - blir det nog fel
2010-11-07

  lodjuret/seglare VIP
jag, som inte alltid förstår mig på poesi, tycker ändå att denna text har något visst, särskilt då i slutet
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Fagnes
Fagnes